Prijzen & Maten

Barebackpad Basic
                                                                                                      
De Barebackpad Basic is verkrijgbaar in 2 maten;

Maat Small/ Medium: 
Bij de schoft loopt de pad wat terug waardoor de ruglengte +/- 46 cm is, de lengte aan de onderzijde is +/- 50 cm.
 
Maat Large:
Bij de schoft loopt de pad wat terug waardoor de ruglengte +/- 50 cm is, de lengte aan de onderzijde is  +/- 54 cm. 
Kleuren: zwart, donkerbruin, donkergrijs
Prijs  : € 260,-  Barebackpad Support:
De Barbackpad Support is te verkrijgen in 3 maten.

Maat Extra Small (kind):
Een kleine maat speciaal voor kinderen. Zitvlak in centimeters: 26 cm (exclusief voor- en achtersteun). Totaallengte onderaan is 47 cm, bovenaan bij de schoft loopt de pad wat terug. Ook de verticale lengte van de ‘zweetbladen’ is korter dan bij maat S/M en L.
Kleuren: zwart, donkerbruin, donkergrijs
Prijs  : € 340,- 

Maat Small/Medium:                                                                                                                        
Deze maat is vergelijkbaar met zadelmaat 17/17,5 inch en geschikt t/m broekmaat 38 (à 40). Indien je vrij lang bent (vanaf +/- 1.73 m) is het aan te raden om voor maat L te kiezen. Er is dan meer ruimte voor je bovenbenen, hiermee wordt voorkomen dat je knie voor de pad uitsteekt.
Zitvlak in centimeters: 30 cm (exclusief voor- en achtersteun). Totaallengte onderaan is ongeveer 50 cm, bovenaan bij de schoft loopt de pad wat terug waardoor de ruglengte ongeveer 46 cm is.
Kleuren: zwart, donkerbruin, donkergrijs
Prijs  : € 340,- 


Maat Large:                                                                                                                                   
Deze maat is vergelijkbaar met zadelmaat 17,5/18 inch en geschikt voor broekmaten 38 t/m 44
Zitvlak in centimeters: 34 cm (exclusief voor- en achtersteun). Totaallengte onderaan is ongeveer 54 cm, bovenaan bij de schoft loopt de pad wat terug waardoor de ruglengte ongeveer 50 cm is.
Kleuren : zwart, donkerbruin, donkergrijs  
Prijs  : € 340,- 


Tip: De maat die je kiest is meer afhankelijk van jouw eigen broekmaat dan van de grootte van het paard of de pony. Ook is de keuze afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur om wat meer ruimte in de zitting te hebben of juist van wat meer steun te genieten.
Uiteraard toont het kleine model op een paard wat kleiner en andersom het grote model op een pony wat groter maar de pasvorm voor het paard of de pony van beide modellen is, op de ruglengte van de pad na, gelijk.
 
Indien je twijfelt tussen maat S/M en L is het ook mogelijk om een tussenmaat te laten maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Mocht het zijn dat je de verkeerde maat hebt besteld, mag je deze uiteraard ruilen voor de andere maat! Ook zit er een niet goed, geld terug garantie op de pad (binnen 8 dagen). Wanneer de pad, om welke reden dan ook, niet bevalt dan kan deze retour en wordt het aanschafbedrag (ex verzendkosten) geretourneerd (mits de pad schoon en onbeschadigd is).

De Barebackpads worden handgemaakt. Persoonlijke wensen van de klant (zoals bv een maat tussen de bestaande maten in) kunnen eventueel uitgevoerd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Ervaar een uniek rijgevoel met een Zoutewelle Barebackpad!!