Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Wat een fantastische pad! Het zit als een zetel. Heel netjes afgewerkt. Ik ben super tevreden! Ik voel totaal geen wervels, zo anders dan mijn vorige pad. Kortom heel blij dat ik deze support pad besteld heb. Hartelijke groet, Heleen

Heleen
Dit is de barebackpad die je zoekt.Sinds kort de trotse eigenaar van het model Support.Het zit confortable, maar rijden met gevoel.
De dressuur oefeningen spatten er weer als vroeger uit en genieten er samen met volle teugen van.Bedankt . Maaike en Rebecca(paard)

Maaike
zalige bbp ! geeft steun, demping en psychologisch ook heel veel zekerheid! we genieten er volop van! beste bbp op de markt! en ik ben benieuwd naar jullie nieuwe ontwikkelingen. greetz, saskia

saskia schoeters
Geweldig! Uw pads getuigen van kennis en vakmanschap.

Aad J.
De pony van mijn dochter heeft een tijd lang een probleem met zijn rug gehad. Toen het tijd werd om op te bouwen lukte dit niet met het zadel maar kregen wij de gelegenheid om de Barebackpad te gebruiken. Dit bleek de oplossing! Mijn dochter vond het heerlijk zitten en de pony heeft zijn conditie op een fijne manier weer kunnen opbouwen dankzij deze pad!

Elise Plaisier-Odijk


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »