Bericht schrijven >

Wat een fantastische pad! Het zit als een zetel. Heel netjes afgewerkt. Ik ben super tevreden! Ik voel totaal geen wervels, zo anders dan mijn vorige pad. Kortom heel blij dat ik deze support pad besteld heb. Hartelijke groet, Heleen

Heleen
Dit is de barebackpad die je zoekt.Sinds kort de trotse eigenaar van het model Support.Het zit confortable, maar rijden met gevoel.
De dressuur oefeningen spatten er weer als vroeger uit en genieten er samen met volle teugen van.Bedankt . Maaike en Rebecca(paard)

Maaike
zalige bbp ! geeft steun, demping en psychologisch ook heel veel zekerheid! we genieten er volop van! beste bbp op de markt! en ik ben benieuwd naar jullie nieuwe ontwikkelingen. greetz, saskia

saskia schoeters
Geweldig! Uw pads getuigen van kennis en vakmanschap.

Aad J.
De pony van mijn dochter heeft een tijd lang een probleem met zijn rug gehad. Toen het tijd werd om op te bouwen lukte dit niet met het zadel maar kregen wij de gelegenheid om de Barebackpad te gebruiken. Dit bleek de oplossing! Mijn dochter vond het heerlijk zitten en de pony heeft zijn conditie op een fijne manier weer kunnen opbouwen dankzij deze pad!

Elise Plaisier-Odijk
  Hallo allemaal,

ook ik ben een gelukkige bezitter van deze heerlijke barebackpad. Hij ligt op mn Shire supergoed en zit echt zalig EN lekker warm in de winter. Ideaal om een buitenrit mee te maken, maar ook als je aan het werkt bent met je paard voel je dat je veel meer contact met je paard hebt en ontdek je snel dat je gewoon met je lichaam kan sturen zonder daarbij je teugels te gebruiken. En je leert ook nog eens goed doorzitten ;-). Echt een aanrader.

Corine
Ik heb de barebackpad support nu een paar dagen en hij rijdt super! Hij zit erg comfortabel en ondersteunt erg goed. Hierdoor ontwikkel je een goede onafhankelijke zit. Ook in draf, galop nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker nog doen! Echt een aanrader, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je paard!

Ingrid Gerritsen
Na ruim een week gereden te hebben op de proef barebackpad op mijn 2 paarden.
Was ik verkocht niet alleen mijn paarden lopen er erg fijn op maar ook ik zit heerlijk.
Door de pad werk ik aan mijn eigen houding/zit.
Maar voor mij het belangrijkste is dat 1 van mijn paarden weer gereden kan worden, geen 1 zadel paste goed op zijn rug en deze pad past perfect.
Ik heb 2 verschillende paarden dik/dun klein/groot schoft/geen schoft en op allebei de paarden liggen ze super !!!
Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik een barebackpad pad in mijn bezit heb !! Echt een aanrader voor iedereen !

Sanne Roelevink
Hoi! Prachtige website heb je gemaakt, ziet er echt goed uit! Heel veel succes ermee,ik hoop op heel veel verkopen van je heerlijke barebackpad.
Groetjes, Maureen.


Maureen
Gon,het ziet er echt super uit je site,zeer proffesioneel!...nu alle succes met je bedrijfje maar zo precies en handig jij bent, moet dit echt gaan lukken!!..toytoy! kusss...

zus marie


Bericht schrijven >