Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

  Hallo allemaal,

ook ik ben een gelukkige bezitter van deze heerlijke barebackpad. Hij ligt op mn Shire supergoed en zit echt zalig EN lekker warm in de winter. Ideaal om een buitenrit mee te maken, maar ook als je aan het werkt bent met je paard voel je dat je veel meer contact met je paard hebt en ontdek je snel dat je gewoon met je lichaam kan sturen zonder daarbij je teugels te gebruiken. En je leert ook nog eens goed doorzitten ;-). Echt een aanrader.

Corine
Ik heb de barebackpad support nu een paar dagen en hij rijdt super! Hij zit erg comfortabel en ondersteunt erg goed. Hierdoor ontwikkel je een goede onafhankelijke zit. Ook in draf, galop nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker nog doen! Echt een aanrader, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je paard!

Ingrid Gerritsen
Na ruim een week gereden te hebben op de proef barebackpad op mijn 2 paarden.
Was ik verkocht niet alleen mijn paarden lopen er erg fijn op maar ook ik zit heerlijk.
Door de pad werk ik aan mijn eigen houding/zit.
Maar voor mij het belangrijkste is dat 1 van mijn paarden weer gereden kan worden, geen 1 zadel paste goed op zijn rug en deze pad past perfect.
Ik heb 2 verschillende paarden dik/dun klein/groot schoft/geen schoft en op allebei de paarden liggen ze super !!!
Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik een barebackpad pad in mijn bezit heb !! Echt een aanrader voor iedereen !

Sanne Roelevink
Hoi! Prachtige website heb je gemaakt, ziet er echt goed uit! Heel veel succes ermee,ik hoop op heel veel verkopen van je heerlijke barebackpad.
Groetjes, Maureen.


Maureen
Gon,het ziet er echt super uit je site,zeer proffesioneel!...nu alle succes met je bedrijfje maar zo precies en handig jij bent, moet dit echt gaan lukken!!..toytoy! kusss...

zus marie


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2