Nieuws


Equiday 11 april - zondag 22 februari 2015

Voor paardenliefhebbers is er zaterdag 11 april een evenement op het KNHScentrum dat je werkelijk niet mag missen: Equiday, het paardvriendelijkste evenement van Nederland!

Bij zowel de standhouders als de shows en clinics draait het 100% om het welzijn van het paard en de paardvriendelijkheid van de training. Nergens in Nederland vind je zoveel bitloze ruiters, NH-trainers en (klassieke) dressuurmethodes bij elkaar. 

Nieuw op EquiDay en uniek in Nederland is dit jaar de vrijheidsdressuurchallenge. Uit meer dan 30 kandidaten zijn 5 deelnemers geselecteerd die op deze dag aan het publiek en de jury een aantal verplichte oefeningen en een vrije show op muziek laten zien. De jury beoordeelt de communicatie, basisvaardigheden en x-factor. 

Daarnaast nodigt Equiday dit jaar een aantal wel heel bijzondere internationale instructeurs uit, waaronder de uit Canada afkomstige Chris Irwin (bekend van de Amerikaanse bestseller  horses don't lie) en een Engelse uitvinder van een rolstoelmenwagen die met 1 handeling en zelfs op afstand bedienbaar compleet los te koppelen is van het paard. 

Het drievoudig doorlopend showprogramma geeft een volle dag met inspiratie, maar voor de afwisseling is er in elke hal een groot strodorp met in totaal ruim 100 standhouders en zijn er gratis workshops en lezingen te volgen. 

Het volledige programma is zichtbaar op www.equiday.nl, waar ook de tickets te bestellen zijn voor € 10,- (dagkassa € 12,50)

Zoutewelle Barebackpad is te bezoeken in hal 1!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam drie + negen = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >